Ние хората с голямо старание   и прецизност изработваме визитните си картички.Избираме картона,формата,детайлите,търсим правописни грешки.Готовите картички небрежно набутваме по джобове или  в портфейли и портмонета.Когато трябва да оставим или връчим визитна картичка я изваждаме с мъка и то изкривена,пречупена,с петна,често пъти от ръката изпада някой косъм , а заедно с картичката понякога “тръгват” и банкноти или платежни карти.
Затова защото е професионално да се съхраняват надлежно визитните картички ,създадохме много модели калъфчета от естествена кожа.Имаме разработени  и модели само за съхранение на платежни карти,като “Слим лайн” и “Стенли”, които са идеален рекламен инструмент за всички финансови и банкови институции.

Всички модели са изработени от качествени ,меки,леко лъскави или матирани  естествени кожи.Практиката ни показва ,че дори и след 20 годишна употреба нашите визитници остават непроменени по форма,с неизносени ъгли и ръбове. Предлаганите китайски метални визитници са тежки,ръбовете и ъглите им прокъсват хастарите на джобовете  или драскат съдържимото в чантата.Безспорно по-авторитетно е при среща да извадите визитката си от красиво и елегантно кожено калъфче,прецизно изработено, от кожа в цвят или черно.

Модел “Проидея” наподобява кожена кутийка ,закопчава се с копче или магнитче,побира около 30 картички и е особено подходящ за участия с много срещи.Модели “Рейнжър” и “Стрейнждър” са компактни изчистени и имат по четири джоба за картички ,а модел “Стрейнджър” се закопчава.Модел “Саймън” освен шест прегради за картички има и заден джоб за документи.

Модели “Уно” и “Руми” са изработени с пришити към основата прозрачни пластмасови джобчета за 20 картички.Луксозното изпълнение е с подплата велур.

Всички модели могат да се намерят в нашите магазини , а количества могат да бъдат поръчани  за изработка

Ще се радваме да ви доставим удоволствие да притежавате изискани лични вещи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.