Блог секцията на фирма Дакс

Фирмени подаръци за 2023

Идеи за фирмени подаръци за 2023

Трябват ви фирмени подаръци, но нямате идеи?

Нека ви предоставим няколко идеи за фирмени подаръци, без значение типа на фирмата, начина на работа или броя на нейните работници. Нека започнем с покриване на основното – колко ще ви трябват? Да разберете колко подаръка ще са ви нужни не е сложно, но какви да са точно – тогава е проблем. Имаме дамска категория и мъжка. Подаръка за тази година трябва да е съвместим и за двата пола. Какви биха били нашите топ 5 подаръка за фирми?

1. Кожен калъф за лаптоп за фирмен подарък?

Колкото и нестандартно да ви звучи това, кожени калъфи за лаптопи има от много време, просто проблемът преди беше, че всички лаптопи са много дебели. Това изисква специфични размери, лаптопа става прекалено обемист и изцяло елиминира нуждата от кожен калъф за лаптоп. В днешното време обаче, лаптопите стават все по-тънки, леки и най-важното – още по-лесни за увреждане. Говорим за онези драскотини по капака, отчупени парчета или жулнати ъгълчета. Един кожен калъф за лаптоп с вашето лого на него за вашите работници или бизнес партньори може да е точният избор за вас. Още повече, ако сте в бизнеса с електроника. Универсален както за дамите, така и за господата.

Идеи за фирмени подаръци за 2023

Идеи за фирмени подаръци за 2023 – опаковката е много важна!

2. Кожен ключодържател в един цвят.

Колкото и стандартно да ви звучи това, коженият ключодържател може да е изключително полезен. Както много пъти сме казвали, това е един страхотен аксесоар предпазващ вашите ключове или предмети в чантата от увреждания при евентуален сблъсък един в друг. Имаме модели в различни цветове, няколко закопчавания и когато добавим възможността за добавяне на фирмено лого, се получава един страхотен, малък, полезен подарък от вашата фирма.

3. Самолетен билет.

Момент, момент, момент – самолетен билет? Защо? А защо не? Нека да обърнем внимание и на новият тип фирми, който се заформя по света – без офис и една дестинация. Онези фирми, малки или с по няколко човека персонал, работещи от различни точки на света. Онези фрийлансъри, разполагащи с по няколко работни места, най-вероятно допълнителен пасивен доход, осъществяващи срещите си в онлайн платформа за разговори. При тези условия, да изпратите подарък от фирмата би струвало повече от самият подарък. Парите винаги са опция, но един самолетен билет до някоя интересна, желана или изключително нестандартна дестинация за вашият фрийлансър може да е изключително добре приет. Дори модерните фирми понякога се нуждаят от „ретро“ подход.

4. Бизнес чанта от естествена кожа – най-скъпото решение за фирмени подаръци.

Искаме да покрием максимален спектър от продукти за вашите клиенти или работници. Определено, бизнес чанта от естествена кожа може да е доста скъп подарък, но когато е качествено направена, тя ще издържи години наред. Това, ще е един уникален подарък от естествена кожа, вероятно с вашето фирмено лого, но впечатлението което ще направите на всяка бизнес среща, на всяко пътуване във или извън страната – няма равно. Това определено е по-скъп подарък, но определено се отплаща във времето.

5. Събитие за цялата фирма.

Идеи за фирмени подаръци за 2023

Идеи за фирмени подаръци за 2023 – букети за всички дами?

Искаме да завършим класацията си с няколко предложения за фирмени събирания, почивки и подобни. Събирането в специален ресторант определено е най-често срещаното решение като подарък за работниците ви. Но, какво би станало, ако разчупите стандарта малко? Например кино? Или картинг за всички със състезание за дамите и господата? Нека да отидем една стъпка по-нататък – почивка в курорт с нощувка в хотел за ваша сметка? Това може да се окаже най-скъпата ни идея, но тя сплотява вашият екип, дава ви възможност за опознаване на силните и слабите страни и ви изважда от ежедневието по различен начин.
Каквито и идеи да ви дадем, те винаги ще са различни според вашият екип. Това което искаме да ви предадем като информация е – да цените хората работещи за вас. Без тях, бизнесът ви нямаше да го има, нямаше вие да сте на позицията на която сте в момента, затова, не мислете, че като спестите 20лв от подаръци за работниците, ще можете да се поглезите с тях. 20лв биха били веднъж, но уважението, доволните работници и колеги – това е за години напред.

Related Posts