Идеалният начин да задържите и стимулирате работниците си с продуктите на Дакс

Поръчайте сет мостри


  Задържането на работници и служители в днешните трудни времена е ключов фактор за успеха. Хората имат основна човешка нужда да се чувстват ценени  и горди от работата си.

  26% от служителите се оплакват ,че ръководството не обръща внимание на мотивацията и развитието на талантите.

  Правилното поведение и приноса на всеки за успеха трябва да бъдат забелязани,поощрени и наградени. Раздаването на   евтини продукти често пъти има обратен ефект.

  Разработването на бонусни програми и използването на малки неочаквани бонусни стимули с фирмен знак имат силен ефект.За целта една добра възможност е използването на брандирани продукти от естествена кожа за ежедневна употреба.

  Наред с осигуряването на модерно технологично работно място  и работно облекло , на хората от екипа трябва да се осигурят  и необходимите за работата  им органайзери,папки,калъфи за документи ,персонални визитници ,чанти за компютри и документи.

  Това са малките детайли  ,които дават самочувствие и увереност на служителя  ,правят го съпричастен и горд с  фирмените ценности и повишават неговата ефективност  и отдаденост в работата.

  Не е все едно от къде ще извадите визитките си при среща с важен партньор.Ако те се разпилеят по пода или се примесят с други бележки,банкноти,документи,дори и с личното ви гребенче,това няма да говори добре за вас.Грижа на  работодателя е да подсигури служителя с минимално необходиимите за дейността реквизити.

  Ако подготвяте  с много старание благодарствено писмо по повод юбилея на важен партньор  е добре да го носите и връчите във фирмена папка, иначе има  опасност при слизане от колата документа да изпадне в локвата от последния дъжд.

  За предстоящата месечна  среща с търговските представители по градове  можете да подготвите малки изненадващи бонус  продукти  с фирмен знак.Всички ще останат доволни и ще се стараят повече за резултатите от представянето си следващия път.

  Малките жестове поддържат и стимулират активността!

  ПОРЪЧАЙТЕ СЕТ И СЕ УВЕРЕТЕ В КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ! СЕТЪТ СЪДЪРЖА:

  1. 5584
  2. Визитник Уно
  3. Калъф за писалка Сингъл
  4. Ключодържател
  5. Колан


   ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ