За нас

01. Нашата история

"Много работа, креативност и накрая...резултатът си заслужава"

Нашата идея и мисия е да разработваме дизайн, да проектираме и произвеждаме в собствена модерна база в България луксозни кожени аксесоари с качество съпоставимо със световните марки.

Ние затваряме пълния цикъл от дизайна до краен продукт и продажби.

Гордеем се с екип от първокласни професионалисти, който вече повече от 20 години успяхме да съхраним, въпреки финансовите кризи и сериозната конкуренция. Това са хора посветени на майсторската изработка, на контрола на качеството на всеки един етап, които дават най-доброто от себе си, за да създадат продукт изработен в България като „made in Italy”. Работим само естествени кожи, подбрани по качество и цветове.

Във фирмата работи един от най-добрите технолози в кожено-галантерийния бранш в България и други дългогодишни специалисти със „златни ръце”.

Ние от фирма ДАКС произвеждаме „умни”

портфейли,портмонета,картодържатели от естествена кожа ,които привличат пари!

Имат  вградена защита срещу дигитални кражби  на пари и лични данни т.н.

RFID защита.

Търсим контакт с управители и собственици на фирми ,които биха искали да стимулират и наградят служителите си  и  са ценители на кожата и кожените аксесоари.

Успешните търговци използват умело в практиката си кожените аксесоари за фирмена реклама и за насърчаване на клиенти и партньори.

Гордеем се с това ,че имаме работници и клиенти ,  които ни следват повече от 25 години.

Това,които ни отличава е, че сме български производител достигнал европейско качество на изработка,признато от такива марки като FURLA, GUESS, LIU JO, ICEBRG, COCCINELLE и  други по-малко известни фирми.

 

За разлика от другите ,ние предлагаме и изработваме и  комплекти от продукти с различно предназначение от една и съща кожа ,в  един и същи цвят ,като  дамски чанти,портфейли,персонални визитници,калъфи за документи,несесери, ключодържатели,папки А5 формат.

 

С посвещение и ентусиазъм изработваме и нестандартни идеи от кожа.

 

Благодарение на нашите продукти клиентите ни печелят повече , постигат повече сключени договори , имат повече дългогодишни благодарни и верни служители!!

Наша ежедневна цел са качеството и съвършенството на продукта. Мислим,търсим и успяваме с нови идеи и продукти.