Блог секцията на фирма Дакс

Евтини дамски чанти – Трябват ли ви?

Евтини дамски чанти в различни цветове и форми

Евтини дамски чанти: Защо, какво, къде?

Колко евтини дамски чанти притежавате? В днешния забързан свят на модата кожените чанти се смятат за вечна класика, която излъчва елегантност и изтънченост. Въпреки това схващането, че качествените кожени чанти са с високи цени, не е напълно вярно. Естествено, както всичко останало и при избора на дамска чанта има трикове и практики.

Защо да изберем евтина дамска кожена чанта?

 • 1. Достъпност?
  Когато си мислите за кожена чанта, може би си представяте дизайнерско изделие от висок клас с цена, която може да нанесе щети на бюджета ви. Кожените чанти на достъпни цени обаче предлагат начин да се насладите на лукса и издръжливостта на кожата, без да разбивате банката. Това от което ще се лишите е марката.
 • 2. Универсален моден аксесоар за малко пари.
  Кожената чанта, независимо дали е евтина или скъпа, е универсален аксесоар, който допълва широк спектър от облекла. Тя може без усилие да повиши стила ви, независимо дали отивате в офиса или на небрежна разходка. Колко хора обаче, ще са наясно колко сте платили за нея? Това може да е в голям плюс за вашият бюджет.
 • 3. Колкото по-малко, толкова повече!
  Колкото по-евтина е кожената чанта, толкова повече можете да си купите. Така, ще експериментирате с цветове, форми, шарки, размери и ще прецените, кое ви отива най-много.
 • 4. Можете да имате чанта за всеки сезон, повод, тоалет дори дом.
 • 5. Лесно заменими.

Защо да не избираме евтина дамска чанта?

 • 1. Качеството.
  Цената винаги е ръка за ръка с качеството. Една дамска чанта за 20лв няма да е толкова добре направена както чантата за 70лв. Това е което показва нашият 30 годишен опит.
 • 2. Материалите.
  Дори да бъде рекламирана като естествена кожа, кожени дамски чанти за 15лв – не се срещат. Кожата може да е слабо третирана, да е изключително тънка или просто казано – лошо качество.
 • 3. Колко евтини дамски чанти за 20лв ви трябват?
  Нека помислим, че не си правите колекция от дамски чанти, а просто си ги купувате, защото предишната се е скъсала или не става за носене. Не смятате ли, че ще ви отнеме по-малко време да отделите веднъж по-голяма сума за по-качествена чанта, от колкото 3 или 4 пъти да ходите до магазина? Вашето време е пари!
 • 4. Масово направени евтини дамски чанти.
  Когато купувате евтини дамски чанти, помагате само на една фабрика да направи печалба. Дори България е пълна със малки предприятия залагащи на ръчно направени кожени продукти – като нас. Купуването от едно такова място, помага много повече от колкото си мислите.
 • 5. Колко мислите, че спестявате?
  Има две опции – дамската ви чанта се къса в най-неподходящият момент (защото е с лошо качество поради цената) или дамската ви чанта ви е помогнала в точният момент – защото е с добро качество. Вие в коя ситуация искате да сте?

Какво да търсим в евтини дамски чанти с нисък бюджет?

 • 1. Истинска кожа
  Докато пазарувате кожена чанта на достъпна цена, отдайте приоритет на тези, които са изработени от естествена кожа. Истинската кожа предлага най-добрия баланс между качество и достъпна цена. Когато е работено с истинска кожа, шанса всички детайли да са с по-високо качество е много по-голям.
 • 2. Качество на изработката
  Обърнете внимание на изработката на чантата. Дори човек с минимални познания за продукти от естествена кожа ще се справи. Търсете добре зашити шевове, издръжлив обков и качествени ципове. Добре изработената чанта ще издържи години наред.
 • 3. Размер и функционалност
  Помислете за ежедневните си нужди. Изберете чанта, която отговаря на начина ви на живот, независимо дали става въпрос за просторна чанта за работа или чанта за кръстосване на тялото за приключенията през уикенда.

Заключението на нашата статия.

Освен да ви научим на правилният избор на дамска чанта спрямо цената, най-важният урок от тази статия е следният: Не си задавайте въпроса „Колко мога да спестя от покупката на дамска чанта“ а „От какво ще се лиша като купя евтина дамска чанта“. Без значение дали това е дамска чанта за вас, за подарък, ние не казваме, че няма качествени евтини дамски чанти за 20, 30лв. Ние ви насърчаваме да вземете решение, след като сте си задали правилните въпроси.
Надяваме се нашият малък наръчник ви е бил полезен, дори при закупуването на само една евтина дамска чанта.