Меню за ресторант от естествена кожа с лого

Едно меню за ресторант показва повече от вашите специалитети!

Менюто за ресторант е едно от първите неща, правещи впечатление на вашите гости. Още при подаването от сервитьора, гостите ви виждат, че вие имате вкус и третирате менюто си с уважение, а гостите си със стил. Едно меню за ресторант наистина може да покаже вашият вкус към ресторанта, както им към вашите гости.

Ние от фирма ДАКС разбираме колко е важен имиджа. Той се гради с години, но може да бъде заличен от няколко стари, раздърпани менюта за ресторант.
Ето защо ви предлагаме изработка на меню за вашият ресторант – от различни видове кожи, в различни форми и цветове – с печат на вашето лого или без. Разполагаме с нужната техника и майстори за производство на кожени изделия – да създадем вашият кожен продукт. Клиентът може да избере цвета и текстурата на кожата, конците и циповете, всичко за да се получи един страхотен краен продукт.

За контакти с Дакс:

Teлефон: 0899 82 35 15
Еmail: daks@daks-bg.com

Нашите препоръки за меню за ресторанти:

Винаги да се съобразявате максимално с темата на вашият ресторант!

Ако става дума за изискан ресторант – черна кожа с лек акцент. Ако е по-отпускащ ресторант, заведение, бар, нека е максимално до или тематиката на бара или неговите цветове. Едно кожено меню за ресторант, може да предложи толкова много както на вас като собственик, така и на вашите посетители. Нека те видят от първа ръка, че вашият бизнес е от изключителна важност за вас и вие държите на него до последният детайл.

С 30 години опит в изработката на кожени изделия от дамски чанти до бизнес папки, ние знаем колко важно е първото впечатление на клиента при получаване на продукта – при „първата среща“ с продукта. Винаги представяме продукт с уникално качество, въпреки цената.

Меню за ресторант от естествена кожа с лого
Меню за ресторант от естествена кожа с лого

Меню за ресторанти, портфейли за сервитьорите – нека ви помогнем за всичко!

Освен, че можем да направим мечтаният продукт за всеки стартиращ бизнес, ние можем да помогнем и на вече утвърдилият се такъв. От портфейли за персонала, до папки за гостите с менютата или с касовият бон. Фирма ДАКС може да предложи на клиентите си качествен краен продукт, напълно по ваш дизайн, цвят и материал на страхотна цена.
Ние вярваме, че представянето пред клиентите е най-важното. Всеки един детайл е изпипан до последният детайл от нашите майстори, а дори и да има проблем с наш продукт – не се притеснявайте да се свържете с нас. С радост, ще помогнем при всеки възникнал проблем.

А може би ви трябва нещо друго за бизнеса освен меню? Искате нещо по ваш дизайн, нещо, което не се намира лесно? Ще се радваме да обсъдим всеки един проект.
Стартирането в бизнеса е трудно, но с правилната подкрепа, правилните материали ние знаем, че няма как да сгрешите.

Ще се радваме, да сме част от вашето начало!

Ако пък имате друга идея за продукт от естествена кожа, вижте останалите ни предложения или се свържете с нас:

Изпрати запитване за направата на своето меню за ресторант с формата долу.