Поставка за чаши от естествена кожа или Еко кожа - По ваш дизайн

Подложка за чаша – От естествена кожа с велур или еко кожа.

Една подложка за чаша може да означава много – да разпространи бранда ви, да бъде използвана за предпазване на ценна маса или да бъде един бизнес подарък за ваш партньор. Намирането на този тип подложки за чаши, може да се окаже доста трудно. Ето за това, ние ви предлагаме възможността да направите своя подложка за чаши.

За да ви помогнем с вашата подложка, ще са ни необходими – идея, цветове, материали и лого (ако ще бъде поставяно). Всеки бизнес има своята визия, идея и ние се стараем да се съобразяваме с това на 100%. Ще се радваме да обсъдим всичко нужно за създаването на вашата подложка за чаши.

Други услуги:

За контакти с Дакс:

Teлефон: 0899 82 35 15
Еmail: daks@daks-bg.com

Подложки за чаши за вашият бизнес – Какво още можем да ви предложим?

Поставянето на лого, цветове и материали по поръчка – няма какво да ни спре да създадем Вашата подложка за чаша. Тя може да е отличен избор за нов ресторант, бар, заведение или чудесна възможност да обновите старите си подложки.

Естествено, подложките не са изработени само за бизнес клиенти. Ще се радваме да направим подложки за чаши дори за вас и вашите приятели. Това може да е един страхотен подарък, нещо наистина специално да добави към скъпа бутилка вино, уиски или дори сутрешното ви кафе.

Изпратете вашето запитване с формата по-долу или се обадете на посоченият телефон.

Фирма Дакс предлага повече от готови кожени продукти – ние можем да направим и мечтаният модел за вас!

Поставка за чаши от естествена кожа или Еко кожа - По ваш дизайн

Изпрати запитване за направата на своята подложка за чаша с формата долу.