Началото на фирма Дакс

Основахме фирма Дакс през 1992 г., водени от желанието да предложим качествени кожени изделия на компаниите, които държат на своята бранд идентичност и ценят служителите и клиентите си. Целта ни беше да докажем чрез работата, материалите и креативността си, че можем да произвеждаме в България кожени аксесоари на световно ниво. 

Изпълняваме нашите портфейли, визитници, чанти, класьори и други офис аксесоари от кожа още от идеята и избора на материали. Изработваме ги прецизно почти изцяло на ръка и отговаряме на всички изисквания на клиентите ни за бързина, качество и срок на доставката на готовите продукти. 

Успяхме да изградим и съхраним вече повече от 20 години екип от опитни занаятчии, посветили живота си на създаването на аксесоари от естествена кожа. Умелите им ръце изпипват до съвършенство всеки елемент от продукта и така той ви служи дълго и предано, без да губи първоначалната си форма и вид. 

Материалите

Знаем, че в основата на всеки добър продукт стоят материалите, от които се изработва. Внасяме висококачествена естествена телешка кожа от Италия, циповете са от световно признатата марка YKK и дори конците, с които шием, доставяме от доказали се в кожената индустрия фирми. 

Така сме спокойни, че изработените от нас продукти ще издържат ежедневната употреба без да се изтъркат, без да се разшият и без да загубят хубавата си форма. 

Разполагаме с над 50 цвята кожа с различни ефекти, десетки различни цвята копринени конци и необходимите умения да създадем продукт, отговарящ на всички ваши изисквания, корпоративна идентичност и стил. 

Занаятчиите ни

Високото качество на изделията ни нямаше да е възможно без знанията и уменията на нашите занаятчии – ръчници, шивачи, моделиери. Вече 20 години работим заедно и сме постигнали качество, оценено от световни компании като Mont Blanc, FURLA, GUESS, LIU JO, ICEBRG, COCCINELLE и много други. 

През 2021 г. фирма Дакс беше включена в 100-те най-добри работодатели в България, което е още едно доказателство за сплотеността на екипа ни и нашата вяра, че добри продукти се изработват само от добър екип. 

Символът на Дакс – пеперуда в полет

Всички наши кожени изделия носят отличителния ни знак – пеперуда в полет. Създадена от плакатиста Митко Тасев, тя символизира стремежа за издигане, красотата и съвършенството, към които се стремим. Точно както пеперудите размахват криле, излезли от своите пашкули, и се превръщат в най-красивите природни създания. 

Тя се превърна в знак за качество и редовните ни клиенти знаят, че щом продуктът е маркиран с пеперуда в полет, той ще ги радва с качеството и красотата си дълги години. 

Клиентите ни

Стотици са фирмите, които довериха изработването на корпоративните си подаръци от естествена кожа на нас в Дакс – Shell Bulgaria, Булгаргаз, Булстрад, ОББ, Гедеон Рихтер, Coca Cola, Nestle, UBB, DSK, Beiersdorf и много други. 

Благодарение на нашите продукти клиентите ни печелят повече, постигат повече сключени договори, имат повече дългогодишни благодарни и верни служители. 

Ще се радваме да работим заедно, потърсете ни за поръчка на едро на корпоративни кожени изделия на daks@daks-bg.com или на телефон: 0899 82 35 15

Препоръка от Електрохолд към Daks-bg
Отзив от ЧЕЗ за работата с Daks-bg.com

Видео презентации на нашите продукти