За нас - историята на фирма Дакс, производител на кожени изделия

Началото  на Дакс

Основахме фирма Дакс през 1992 г., водени от желанието да предложим качествени кожени изделия на компаниите, които държат на своята бранд идентичност и ценят служителите и клиентите си. Целта ни беше да докажем чрез работата, материалите и креативността си, че можем да произвеждаме в България кожени аксесоари на световно ниво. 

Изпълняваме нашите портфейли, визитници, чанти, класьори и други офис аксесоари от кожа още от идеята и избора на материали. Изработваме ги прецизно почти изцяло на ръка и отговаряме на всички изисквания на клиентите ни за бързина, качество и срок на доставката на готовите продукти. 

Успяхме да изградим и съхраним вече повече от 20 години екип от опитни занаятчии, посветили живота си на създаването на аксесоари от естествена кожа. Умелите им ръце изпипват до съвършенство всеки елемент от продукта и така той ви служи дълго и предано, без да губи първоначалната си форма и вид. 

Материалите

Знаем, че в основата на всеки добър продукт стоят материалите, от които се изработва. Внасяме висококачествена естествена телешка кожа от Италия, циповете са от световно признатата марка YKK и дори конците, с които шием, доставяме от доказали се в кожената индустрия фирми. 

Така сме спокойни, че изработените от нас продукти ще издържат ежедневната употреба без да се изтъркат, без да се разшият и без да загубят хубавата си форма. 

Разполагаме с над 50 цвята кожа с различни ефекти, десетки различни цвята копринени конци и необходимите умения да създадем продукт, отговарящ на всички ваши изисквания, корпоративна идентичност и стил. 

Занаятчиите ни

Високото качество на изделията ни нямаше да е възможно без знанията и уменията на нашите занаятчии – ръчници, шивачи, моделиери. Вече 20 години работим заедно и сме постигнали качество, оценено от световни компании като Mont Blanc, FURLA, GUESS, LIU JO, ICEBRG, COCCINELLE и много други. 

През 2021 г. фирма Дакс беше включена в 100-те най-добри работодатели в България, което е още едно доказателство за сплотеността на екипа ни и нашата вяра, че добри продукти се изработват само от добър екип. 

Символът на Дакс – пеперуда в полет

Всички наши кожени изделия носят отличителния ни знак – пеперуда в полет. Създадена от плакатиста Митко Тасев, тя символизира стремежа за издигане, красотата и съвършенството, към които се стремим. Точно както пеперудите размахват криле, излезли от своите пашкули, и се превръщат в най-красивите природни създания. 

Тя се превърна в знак за качество и редовните ни клиенти знаят, че щом продуктът е маркиран с пеперуда в полет, той ще ги радва с качеството и красотата си дълги години. 

Клиентите ни

Стотици са фирмите, които довериха изработването на корпоративните си подаръци от естествена кожа на нас в Дакс – Shell Bulgaria, Булгаргаз, Булстрад, ОББ, Гедеон Рихтер, Coca Cola, Nestle, UBB, DSK, Beiersdorf и много други. 

Благодарение на нашите продукти клиентите ни печелят повече, постигат повече сключени договори, имат повече дългогодишни благодарни и верни служители. 

Ще се радваме да работим заедно, потърсете ни за поръчка на едро на корпоративни кожени изделия на daks@daks-bg.com или на телефон: 0899 82 35 15

Гордеем се с нашите постижения в бизнеса

Отзив от ЧЕЗ за работата с Daks-bg.com

Видео презентации на нашите продукти