Портфейл за сервитьор от естествена кожа

Портфейл за сервитьор – Без значение стилът на заведението.

Дори един портфейл за сервитьор може да се окаже от голямо значение за вашият бизнес. Портфейлът е нещо, което те носят със себе си през целият ден, дори да не прави постоянно впечатление на клиентите, важно е един на ден да си го забележи – и веднага ще запомни, къде е виждал този прекрасен портфейл.

Като фирма с 30 години опит в бранша, ние сме сигурни в нашите умения, доказали сме се със стотици доволни клиенти и продължаваме да търсим нови хоризонти за изява.

Портфейлът на вашите сервитьори може да е нещото, което търсите за да подобрите имиджа си.

За контакти с Дакс:

Teлефон: 0899 82 35 15
Еmail: daks@daks-bg.com

Портфейл за сервитьор – според ресторанта

Искате вашите портфейли да добавят към основната тема на ресторанта? Искате да имате нещо повече от черни портмонета? Искате вашето име, лого или данни за контакт на тях? Тогава сте попаднали на правилният производител на кожени изделия за целта. Ние смятаме, че можем да ви помогнем в избора на правилен портфейл за вашият бизнес или какъвто и да е друг тип кожен продукт. С нашите опитни майстори, ние можем да ви гарантираме само и единствено качествен краен продукт.

Желаете нещо друго от естествена или еко кожа? Нещо свързано с вашият бизнес или пък бизнес подарък за вашият бизнес партньор? Не се колебайте да разгледате останалите ни услуги за продукти от естествена кожа:

Портфейл за сервитьор от естествена кожа

Изпрати запитване за направата на своя портфейл за сервитьор с формата долу.