Блог секцията на фирма Дакс

Калъф за писалка за телефон, таблет – трябва ли ви?

Калъф за очила или писалки "Трио" - Естествена кожа, черен

Нуждае ли се вашата писалка за телефон от калъф?

Колко често използвате писалка за телефон, таблет, друг тип смарт устройство? Ако отговорът е – „често“ – то тогава един калъф за писалка може да ви спести много проблеми. Защо? Това естествено не е мастилена химикалка, тя няма да разлее мастилото и след това да се опитвате да изперете любимата си дамска чанта или раница. Защо би ви трябвал кожен калъф за смарт химикалка или дори обикновенна химикалка? Много просто – за да запазите писалката си в отлично състояние.

Кожен калъф за писалки

Дори писалка за таблет може да се увреди.

Носите я навсякъде с вас, надрасква се, може дори да се счупи лесно. Един кожен калъф за писалки може да ви спести много главоболия. Ще запази вашата писалка безупречна, няма да се притеснявате за надиране от други предмети, но има още един плюс – ще ви е много по-лесно да я намирате. Когато често я поставяте в чантата си, раницата или дори куфар е много вероятно често да я губите.

Нека обаче да помислим за друг вариант на използване на нашият кожен калъф, нещо извън стандарта и нещо за което сме сигурни, че може да се сте сещали – вашата важна писалка.

Имате луксозна химикалка?

Може би разполагате с луксозна химикалка вкъщи, подарък от близък човек или обичате да пишете с луксозни писалки. В това няма нищо лошо, но тогава един кожен калъф за писалки е отлично решение за вас. Знаете колко скъпа може да е вашата писалка – може да сте подписали първата си голяма сделка с нея, закупеният първи дом или брачното свидетелство. Би било пълна срамота, ако се случи нещо с тази писалка.

Кожен калъф за две химикалки

За да бъдат предотвратени подобни проблеми в бъдещето, качествената защита на вашите пишещи инструмент е много важна.

Общо казано един кожен калъф би бил подходящ:

  • Да запази в отлично състояние вашите пишещи инструменти – писалка за телефон, химикал или важна мастилена писалка за вас.
  • Да ви помогне по-лесно да откриете пишещият инструмент.
  • Да добави луксозен привкус към всяко вадене на вашата писалка / химикал при нужда. Определено, ще привличате погледи с всеки калъф за писалки.

Като производител на кожени изделия, ние предлагаме широка гама кожени калъфи за писалки. Те могат да бъдат използвани с всички пишещи инструменти, стига да не превишават описаните размери в продукта.

Ще се радваме следващият ви кожен калъф да бъде избран от нас.