Фирма Дакс предлага повече от готови кожени продукти – ние можем да направим и мечтаният модел за вас!

Разполагаме с нужната техника и майстори за производство на кожени изделия – да създадем вашият кожен продукт – дамско портмоне, мъжки портфейл специално за вашите нужди или кожен ключодържател специално за вашата фирма. Клиентът може да избере цвета и текстурата на кожата, конците и циповете, всичко, за да се получи един отличен краен продукт.

Поставяме надписи с топъл печат (сухо преге) и с лазер на лични имена, фирмени лога или послания. Всеки наш продукт е красиво опакован в кутия, за да получите готов краен продукт.

Изпрати запитване

Старта в бизнеса не е лесно начинание! Всичко се свежда до правилният продукт за правилният пазар. С 30 години опит в изработката на кожени изделия от дамски чанти до бизнес папки, ние знаем колко важно е първото впечатление на клиента при получаване на продукта, при „първата среща“. Винаги представяме продукт с уникално качество, въпреки цената.

За контакти с Дакс:

Teлефон: 0899 82 35 15
Еmail: daks@daks-bg.com

Български дамски чанти – страхотно качество по ваш дизайн.

Разполагаме с нужната техника и майстори за да създадем мечтаният модел дамска чанта за вас. Обичаме предизвикателството и сме сигурни, че ще се справим с всяка задача, всяка чанта, която искате да предлагате като ваш модел.

Българските дамски чанти са нещо уникално! Те представят вкусът на българката, добавят финалните щрихи към нейният тоалет и ние сме готови да изработим мечтаната кожена чанта за вас.

Размерите на чантата няма да са проблем. От официални клъчове до големи дамски чанти – можем да се справим с вашият дизайн. Цветове, щампи, заключващи механизми – с толкова години опит, няма как да не съобразим най-правилното решение за вашият дизайн.

Искате да стартирате ваш бранд за кожени дамски чанти? Нека ви помогнем в това начинание! В България има достатъчно талантливи, млади хора готови да се впуснат в бизнеса и ние ще се радваме, ако можем да сме част от тяхното приключение.

Направи запитване

Дамски чанти от българска фирма ДАКС
Подарък за успех в бизнеса от фирма ДАКС

Ключодържатели по поръчка, кожени папки по поръчка – бизнес подаръци за фирмата.

Освен, че можем да направим мечтаният продукт за всеки стартиращ бизнес, ние можем да помогнем и на вече утвърдилият се такъв. Представянето на марката често е чрез подаръци или обновяване на офис консумативите. Правилният модел говори много за бизнеса ви. Освен, че можем да ви помогнем със селектирането на правилният подарък, ние можем да поставим вашето лого на него или данни за контакт, така че да сте разпознаваеми навсякъде.

Всичко се изработва в нашият цех в Пловдив. Можете да се запознаете с продуктите ни с предварителна уговорка или да посетите нашият магазин в гр. София, Площад Македония, ул. Алабин 2, вход от бул. Христо Ботев. Там ще видите не само бизнес продуктите ни, но и единични бройки портфейли, чанти и много други. Това е едно страхотно място за идеи за вашият следващ подарък – за бизнеса или личен.

През изминалите години сме разбрали, че нищо друго не говори за бизнеса ви така, както един кожен портфейл, папка или калъф за визитки. Всеки един от тези кожени продукти добавя към вашият стил, представя ви като организиран човек, а това рефлектира върху бизнеса.

Подарък за успех в бизнеса.

Освен, че можем да изработим подаръци за вашият бизнес, ние можем да направим кожени продукти за подаряване с вашето лого и информация. По този начин, вие можете да пожелаете на някого успешен старт, като му подарите калъф за визитки или кожен калъф за химикал. Покажете на вашите предстоящи колеги от рано, че представянето на бизнеса пред други е от изключително значение!