Блог секцията на фирма Дакс

Скъпи приятели и ценители на продукти от естествена кожа!

Скъпи приятели и ценители на продукти от естествена кожа,

Тези трудни дни на изолация ни дават възможност да обмислим отново ценностите си, да преоценим онова което имаме, което сме постигнали, както и да направим планове, за това как да станем по-добри в професионалния и личния си живот.

Работата ни липсва и с нетърпение чакаме момента, в който ще можем отново да се раздаваме за вас!

Ние ви предлагаме нашите висококачествени продукти онлайн -портфейли, портмонета, визитници. Но не получихме достатъчно отзиви и търсене от ваша страна. Забелязахме, че има известен интерес към ключодържателите и калъфи за документи. Интересно ни е каква е причината.

Снимките, които направихме и публикувахме в сайта – на портфейлите и портмонетата са добри, показват функционалност. Снимките отговарят на реалността и това, което виждате е това, което пристига при вас.

Смятаме, че цените не са високи, защото продуктите са така изработени, че имат много дълъг живот. Зависи от навиците на клиентите и начина, по който ползват вещите си, но обичайно качеството с времето дори става по-добро. Подбираме кожите, както при закупуване, така и при разкрояване. За направата на нашите продукти подбираме най-добрите участъци кожа, без  лицеви проблеми – драскотини, сгъвки, бръчки и други. Дори за най-малките продукти – не допускаме влагане на кожа с дефекти.

Сега за всички вас, които оценявате нашия труд имаме специална изненада:

1. Доставяме продукти на стойност над 100 лева – безплатно в цялата страна.

2. Към всяка закупена чанта предлагаме портмоне с 50% отстъпка.

3. За всяко закупено портмоне или портфейл подаряваме ключодържател „Джордан” с фирмен знак.

4. Препоръчайте ни на ваши приятели, нека още хора се включат в нашата мейлинг листа. Докажете го и ще получите ключодържател „Джордан”.

5. Започнете да продавате нашите продукти! Търсим агенти по продажбата в цялата страна.

Това е възможност да спечелите пари допълнително!