Блог секцията на фирма Дакс

Иновативни продукти за нашите клиенти, партньори и ценители

Скъпи приятели, 

За сезон пролет-лято 2020, подготвяме колекция от 160 чанти – ръчно изработени в седем цвята, от първокласни италиански кожи. Заедно с бяло и екрю, предлагаме тъмно синьо, тъмно лилаво, зелено, червено, пясъчно бежово.

Колекцията включва както големи и удобни ежедневни чанти, така и малки младежки и вечерни чанти от лак и кожа, включително актуалните за сезона „препаски“/чантички за кръст/, в пет цвята.

Чанти „клъч“предагаме от кожа и кожа косъм „леопард“принт.

Уникалното в нашето предложение е това, че към всяка чанта предлагаме специален протектор за RFID защита на банкови карти. Протекторната пластина може да се носи и във всяко портмоне в непосредствена близост до банковите карти, като ги предпазва и защитава от сканиращи устройства.

Въведохме употребата на специален високо-технологичен текстил, срещу радиочестотна идентификация на банкови карти от скимиращи устройства т.н. дигитално джебчийство. С това приложение предпазваме клиентите от загуба на средства и неприятни емоции.

За всички наши модели налични в магазините, заредени преди тази иновация, предлагаме за покупка RFID протекторни пластини.

Новата ни лятна колекция малки кожени аксесоари също ще бъде изработена с RFID защита, във вид на специален текстил, враден в продуктите .

Чантите ще бъдат налични в магазина на ул.Алабин в София в началото на месец май.