Блог секцията на фирма Дакс

Защо да имам личен/джобен/визитник от естествена кожа

Кожен картодържател от естествена кожа в черно.

Ние, хората с голямо старание и прецизност изработваме визитните си картички.

Един кожен картодържател може да направи голяма разлика за вашият имидж, визията на бизнеса ви дори.

Избираме картона, формата, детайлите,търсим правописни грешки. Готовите картички небрежно набутваме по джобове или  в портфейли и портмонета. Когато трябва да оставим или връчим визитна картичка я изваждаме с мъка и то изкривена, пречупена, с петна, често пъти от ръката изпада някой косъм, а заедно с картичката понякога „тръгват“ и банкноти или платежни карти.
Затова защото е професионално да се съхраняват надлежно визитните картички, създадохме много модели калъфчета от естествена кожа. Имаме разработени  и модели само за съхранение на платежни карти, като „Слим лайн“ и „Стенли“, които са идеален рекламен инструмент за всички финансови и банкови институции.

Всички модели са изработени от качествени, меки, леко лъскави или матирани естествени кожи. Практиката ни показва, че дори и след 20 годишна употреба нашите визитници остават непроменени по форма, с неизносени ъгли и ръбове. Предлаганите китайски метални визитници са тежки, ръбовете и ъглите им прокъсват хастарите на джобовете или драскат съдържимото в чантата.

 

Безспорно по-авторитетно е при среща да извадите визитката си от красив и елегантен кожен картодържател, прецизно изработено, от кожа в цвят или черно.

Модел „Проидея“ наподобява кожена кутийка ,закопчава се с копче или магнитче, побира около 30 картички и е особено подходящ за участия с много срещи. Модели „Рейнжър“ и „Стрейнждър“ са компактни изчистени и имат по четири джоба за картички, а модел „Стрейнджър“ се закопчава. Модел „Саймън“ освен шест прегради за картички има и заден джоб за документи.
Модели „Уно“ и „Руми“ са изработени с пришити към основата прозрачни пластмасови джобчета за 20 картички. Луксозното изпълнение е с подплата велур.

Всички модели могат да се намерят в нашите магазини , а количества могат да бъдат поръчани  за изработка
Ще се радваме да ви доставим удоволствие да притежавате изискани лични вещи.3

Related Posts