Блог

Защо да имам личен/джобен/визитник от естествена кожа

Ние хората с голямо старание   и прецизност изработваме визитните си картички.Избираме картона,формата,детайлите,търсим правописни грешки.Готовите картички небрежно набутваме по джобове или  в портфейли и портмонета.Когато трябва да оставим или връчим визитна картичка я изваждаме с мъка и то изкривена,пречупена,с петна,често пъти от ръката изпада някой косъм , а заедно с картичката понякога „тръгват“ и банкноти или платежни карти.
Затова защото е професионално да се съхраняват надлежно визитните картички ,създадохме много модели калъфчета от естествена кожа.Имаме разработени  и модели само за съхранение на платежни карти,като „Слим лайн“ и „Стенли“, които са идеален рекламен инструмент за всички финансови и банкови институции.
Всички модели са изработени от качествени ,меки,леко лъскави или матирани  естествени кожи.Практиката ни показва ,че дори и след 20 годишна употреба нашите визитници остават непроменени по форма,с неизносени ъгли и ръбове. Предлаганите китайски метални визитници са тежки,ръбовете и ъглите им прокъсват хастарите на джобовете  или драскат съдържимото в чантата.Безспорно по-авторитетно е при среща да извадите визитката си от красиво и елегантно кожено калъфче,прецизно изработено, от кожа в цвят или черно.
Модел „Проидея“ наподобява кожена кутийка ,закопчава се с копче или магнитче,побира около 30 картички и е особено подходящ за участия с много срещи.Модели „Рейнжър“ и „Стрейнждър“ са компактни изчистени и имат по четири джоба за картички ,а модел „Стрейнджър“ се закопчава.Модел „Саймън“ освен шест прегради за картички има и заден джоб за документи.
Модели „Уно“ и „Руми“ са изработени с пришити към основата прозрачни пластмасови джобчета за 20 картички.Луксозното изпълнение е с подплата велур.
Всички модели могат да се намерят в нашите магазини , а количества могат да бъдат поръчани  за изработка
Ще се радваме да ви доставим удоволствие да притежавате изискани лични вещи.