Блог секцията на фирма Дакс

Защо да имам личен/джобен/визитник от естествена кожа

Ние хората с голямо старание и прецизност изработваме визитните си картички.

 

Избираме картона, формата, детайлите,търсим правописни грешки. Готовите картички небрежно набутваме по джобове или  в портфейли и портмонета. Когато трябва да оставим или връчим визитна картичка я изваждаме с мъка и то изкривена, пречупена, с петна, често пъти от ръката изпада някой косъм, а заедно с картичката понякога „тръгват“ и банкноти или платежни карти.
Затова защото е професионално да се съхраняват надлежно визитните картички, създадохме много модели калъфчета от естествена кожа. Имаме разработени  и модели само за съхранение на платежни карти, като „Слим лайн“ и „Стенли“, които са идеален рекламен инструмент за всички финансови и банкови институции.

Всички модели са изработени от качествени, меки, леко лъскави или матирани естествени кожи. Практиката ни показва, че дори и след 20 годишна употреба нашите визитници остават непроменени по форма, с неизносени ъгли и ръбове. Предлаганите китайски метални визитници са тежки, ръбовете и ъглите им прокъсват хастарите на джобовете или драскат съдържимото в чантата.

 

Безспорно по-авторитетно е при среща да извадите визитката си от красиво и елегантно кожено калъфче,прецизно изработено, от кожа в цвят или черно.

Модел „Проидея“ наподобява кожена кутийка ,закопчава се с копче или магнитче, побира около 30 картички и е особено подходящ за участия с много срещи. Модели „Рейнжър“ и „Стрейнждър“ са компактни изчистени и имат по четири джоба за картички, а модел „Стрейнджър“ се закопчава. Модел „Саймън“ освен шест прегради за картички има и заден джоб за документи.
Модели „Уно“ и „Руми“ са изработени с пришити към основата прозрачни пластмасови джобчета за 20 картички. Луксозното изпълнение е с подплата велур.

Всички модели могат да се намерят в нашите магазини , а количества могат да бъдат поръчани  за изработка
Ще се радваме да ви доставим удоволствие да притежавате изискани лични вещи.3

Related Posts