Блог секцията на фирма Дакс

Интервю с Наташа Дакова – Лицето зад бранда ДАКС – Производител на кожени изделия.

Интервю с Наташа Дакова за Clubvisokitokcheta.bg - 2023

Да създадеш компания за кожени изделия не е лесна задача.

Знанията, уменията, подбора на персонал, избор на локация и още много други изисквания са необходими за подобно начинание. А когато фирмата е с 30 годишна история – това само показва какво е да си упорит, сигурен в себе си и своят продукт. Но от къде започва човек, от къде събира вдъхновение за подобно начинание? Това ще разберем в следващото интервю.

Да обичаш това, което правиш – вече 30 години.

Всеки започва от някъде – нещо малко, малки стъпки, както бебетата. Първият кожен продукт на ДАКС всъщност е кожен визитник. След първият успех искаш да се разраснеш повече и повече – нуждаеш се от повече хора и капка подкрепа.
Любопитна информация за нашите клиенти е, че пеперудата е създадена от художник. Пеперудата, която виждате на нашето лого символизира полета / издигането на духа. Един прекрасен елемент гордо поставен на всеки наш кожен продукт.

От корпоративно насочени продукти – до обикновеният потребител.

Началото е поставено от продукти за корпоративни клиенти с цел реклама и полага основите за един успешен бизнес. По пътят на тези 30 години винаги е имало препятствия, винаги е имало проблеми, но точно онази капка подкрепа ни караше да продължаваме по нашият път. Пътят на това да предлагаме качествени продукти на родният пазар от изключително качество, произведени в България. Горди сме с това, което правим, изключително сме щастливи от всички кожени продукти изработени до тук и за това говорят и нашите клиенти.

Качеството на продукта може да спечели много повече.

Гордеем се с хората и фирмите с които сме работили. Първият ни голям клиент е Shell България, но той само маркира началото. В нашата секция „За Нас“ можете да видите една малка част от компаниите с който сме работили. Гордеем се да сме част от заданието на всеки клиент и винаги искаме да предоставим повече от добри резултати.

Животът е низ от съвпадения – това се отнася и за бизнеса. През какво преминава ДАКС като фирма и Наташа Дакова като собственик на фирма за кожени изделия, можете да видите в каченото интервю.

Фирма ДАКС благодари на Дамски Клуб „Бизнес на Високи Токчета“ и се радва, че беше част от вашата поредица.