Блог секцията на фирма Дакс

Економи клас продукти от естествена кожа!

Економи клас продукти от естествена кожа

Широко разпространено е мнението,
че продуктите от естествена кожа са скъпи.

Широко разпространено е мнението, че продуктите от естествена кожа са скъпи. Сравнено с какво? 

Ако сравняваме с продукти от изкуствена кожа, тези от естествена са с много по-дълъг срок на употреба, понякога до живот. Продуктите от естествена кожа няма да се прокъсат в дупчиците, където е минала шевната игла, което често се случва при изкуствената кожа. Няма да се обелят или избелеят, ръбовете няма да се протъркат. С времето, при грижливо, носене стават все по-хубави.

https://youtu.be/dwJeYmQZWT8

Три продукта от естествена кожа
с цена на комплекта от 15 лв. с ДДС

Комплекта включва три ежедневно необходими вещи като – калъф за документикалъф за химикалка с химикалкаключодържател. Калъфа за документи е за трите основни документа, а ключодържателя може да носи всичките ни ключове. Калъфа за документи е много удобен за летните горещини, защото може да се носи в джоб на риза или блуза и премахва необходимостта от чанта. Трите продукта могат да са в употреба поне 5 години, без да се променят, което на годишна база е по 3 лв на година.

Същото се отнася и за портфейлите и портмонетата, чийто срок на употреба е минимум пет години или 1825 дни, време, в което те ще изглеждат безупречно. При средна цена от 60 лв на портмоне, разхода на дневна база излиза 0.03 стотинки/ден.

Можеш да персонализираш всеки наш аксесоар в синхрон с корпоративната си индентичност. Избери цвета на кожата и на конеца спрямо твоето фирмено лого!

Заяви себе си и своя бизнес!

☎ 0899 82 35 15
💻 https://daks-bg.com/

Related Posts